Litteratur

 

At leve i nuet

Hvad er mindfulness baseret kognitiv terapi?

Mange mennesker på arbejdsmarkedet er under pres achat cialis france 24 i disse år. Dette kan bl.a. skyldes, at krav og forventninger til arbejdets omfang, hastighed og kvalitet øges. Samtidig har mange i de økonomiske opgangstider måske sat sig i store private udgifter, så en indtægtsnedgang vil have store konsekvenser.

Vi lever samtidig i en tid, hvor informationsteknologien har forøget både mængden og hastigheden af informationsudveksling. Mobiltelefoner og internet er eksempler på teknologier, der har lettet adgangen til kommunikation, men som samtidig har forøget presset på den enkelte i forhold til at være til rådighed både inden for og uden for normal arbejdstid.

Læs hele artiklen HER <<<<<<<<<<<<

 

Eksamensangst – Hvad kan jeg gøre?

eksamensangst

Af Lene Iversen og Bjarne Lühr Hansen.

Frydenlund 2003.

Kan rekvireres på www.frydenlund.dk

Eksamensangst – Hvad kan jeg gøre? kan hjælpe dig, som lider af angst for eksamen. Men også dig, der blot ønsker at forbedre dine karakterer – hvad enten du går på gymnasiet eller på en mellemlang eller videregående uddannelse – vil kunne hente inspiration.

Hvem får eksamensangst? Hvordan viser det sig? Hvorfor bliver du nervøs? Hvad kan du selv gøre? Og hvem kan hjælpe mig? Sådan lyder nogle af spørgsmålene, der kigges nærmere på i bogen. Blandt andet får du en forklaring på, hvor frygten for »det grønne bord« kommer fra. Desuden kan du finde en række gode råd og praktiske øvelser, som kan være med til at forbedre din præstation ved mundtlige og skriftlige prøver. 48 sider.

Læs mere KLIK HER <<<<<<<<<<<

beech-forest-1625669_1920